Spanplafond in de slaapkamer

Slaapkamer met spanplafond van Plameco

Een sterrenhemel in de slaapkamer of wakker worden onder de wolken? Met een Plameco spanplafond is dit allemaal mogelijk

Aangezien de slaapkamer de plek is waar rust centraal staat en het lichaam weer opgeladen wordt voor de volgende dag, is het van belang dat ook vooral hier aan uw wensen omtrent de aankleding voldaan wordt. Met een Plameco spanplafond kunt u de slaapkamer van uw dromen realiseren en uw nachtrust bevorderen. Het uitgebreide assortiment aan spanplafonds en verlichtingsmogelijkheden maakt het mogelijk om uw plafond om te toveren tot bijvoorbeeld een sterrenhemel of een wolkenveld. U heeft zelfs de mogelijkheid om een eigen foto op een Plameco spanplafond te hebben, waardoor u verzekert bent van een eigen unieke slaapkamer.

Naast dat Plameco spanplafonds en de bijpassende verlichting geheel naar wens zijn te ontwerpen, kunnen zij ook een erg praktisch doel dienen voor in de slaapkamer. Onze akoestische spanplafonds dempen het geluid, doordat zij geluid niet weerkaatsen maar absorberen. Dit is vooral erg fijn in de slaapkamer voor de bestrijding van geluidsoverlast en dus de bevordering van de nachtrust. Niet alleen zijn de spanplafonds monteerbaar onder uw plafond, ook kunnen deze gespannen worden over uw muur, zodat u uw gehele (slaap)kamer kunt voorzien van een uniek akoestisch spanplafond. Het andere praktische voordeel is de individueel aanpasbare verlichting. Zo kunt u met een Plameco spanplafond op iedere willekeurige plek in het plafond het soort verlichting aanbrengen dat u ambieert, zoals gekleurde LED-verlichting en dimlichten die u met een dimmer kunt bedienen. Op deze manier creëert u altijd de gewenste sfeer in uw slaapkamer.

Voordelen van onze spanplafonds in de slaapkamer:

  • Eigen unieke creatie mogelijk, zoals een sterrenhemel
  • Demping van geluid door een akoestisch spanplafond
  • Verlichting geheel naar wens aanpasbaar
  • Ook te spannen over uw muur
  • Binnen 1 dag geplaatst

Gratis brochure