Spanplafond in de keuken

Keuken met Spanplafond van Plameco

Met een spanplafond van Plameco in de keuken kan u elke gewenste sfeer creëren in uw keuken. Dit is belangrijk omdat de keuken steeds een grotere rol speelt in huis.

Was de keuken vroeger alleen een plek om te koken, tegenwoordig is de keuken steeds vaker een plek om met gasten de avond door te brengen onder het genot van een hapje en drankje. Er is keuze tussen een ‘open’ of ‘gesloten’ keuken en voor bijvoorbeeld een kookeiland. Welke keuze u ook maakt, het is belangrijk dat uw plafond aansluit bij de sfeer en uitstraling.
Buiten dit esthetische aspect van een Plameco spanplafond, is met name in de keuken ook het praktische van belang. Vochtdampen van het koken slaan vaak tegen het plafond aan, wat het plafond aan kan tasten. Plameco spanplafonds zijn vocht- en warmtebestendig en ook nog eens makkelijk schoon te houden, waardoor onze spanplafonds uitermate geschikt zijn voor in de keuken.

Een ander praktisch punt; in de keuken is het handig om uw verlichting te kunnen dimmen zodat u tijdens het koken fel licht hebt en daarna een gezellige sfeer kan creëren. Verlichting kan willekeurig in het Plameco spanplafond verwerkt worden. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.

Kortom, een Plameco spanplafond is uitermate geschikt voor in de keuken, omdat deze

  • vochtbestendig is
  • warmtebestendig is
  • brandwerend is
  • makkelijk schoon te houden is
  • elke gewenste verlichting mogelijk maakt
  • een grote variëteit aan mogelijkheden biedt

Gratis brochure