Spanplafond in het kantoor

Kantoor met Spanplafond van Plameco

Spanplafonds van Plameco zijn dé perfecte keuze voor uw kantoorplafond. Met een spanplafond van Plameco kunt u de perfecte rustige werkomgeving creëren die u nodig heeft om te presteren.

Het kantoor is een plek waar u veel tijd doorbrengt en het van belang is dat u op uw gemak kunt werken. Om deze reden is het niet alleen fijn dat deze ruimte rust en ruimte uitstraalt, maar de rust ook bewerkstelligt. De gewenste uitstraling van de ruimte kunt u realiseren door het uitgebreide assortiment aan verschillende spanplafonds, kleuren en lijsten en door de mogelijkheid om te variëren in hoogte. De rust kunt u bevorderen middels de akoestische spanplafonds van Plameco . Het akoestisch spanplafond dempt het geluid door het te absorberen in plaats van te weerkaatsen, waardoor het de geluidsoverlast drastisch zal verminderen. Naast dat het akoestisch spanplafond te monteren is onder het plafond, kan het ook over de muren gespannen worden.
Verlichting is nog een aspect dat bijdraagt aan het optimaliseren van de werkomgeving en daarom verdient ook deze de aandacht. Door de ruimte tussen het oude plafond en het nieuwe spanplafond kan op iedere willekeurige plek de gewenste verlichting geplaatst worden, zodat u altijd met het benodigde licht uw werkzaamheden kunt verrichten.

De som van deze redenen maakt het dat een Plameco spanplafond de perfecte keuze is voor bij u op kantoor. Met een spanplafond van Plameco in uw kantoor realiseert u een ruimte waar u zich op uw gemak zult voelen en kunt concentreren, waardoor uw kantoorplafond zal bijdragen aan uw prestaties.

Een spanplafond van Plameco in uw kantoor is de beste keuze, omdat:

  • Het rust en ruimte creëert wat uw werk zal bevorderen
  • Het akoestisch spanplafond geluid dempt
  • Verlichting naar wens geoptimaliseerd kan worden
  • Het spanplafond in één dag geplaatst is
  • Overlast bij montage beperkt wordt
  • Plameco spanplafonds brandveilig zijn

Gratis brochure